Då va de freda igen då..

Jajemän, då va de då fredag igen, jag gjorde slutprov i Filosofi idag, de gick väl sådär, konstiga frågor tycker jag, ville att jag skulle tänka mig att jag själv va en filosof och så skulle ja ta fram en teori om nånting och förkklara hur jag skulle framställa den och tänka tankar ingen annan gjort förr, jaha tänkte ja när jag läste den "frågan", satt väl i en 40min med bara den, slutade med att jag flummade på om nånting om hur man ska behandla andra och så avslutade jag det med den flummigaste  meningen av dom alla.. de här är ju mina tankar, ingen annan har tänkt mina tankar så därför är det ju bara mina tankar som står här. Så ingen kunde ju ha tänkt lika som jag eftersom det bara finns mina tankar i mitt huvud, ja, ha ha ni fattar.. Flum.
Men iaf. jag har gjort provet iaf, och jag tycker att godkänt borde ja få för jag har ju svarat på dom riktiga frågorna som fanns med där, och jag jämnförde ju alla möjliga filosofer. Men men, får vänta i två veckor och se hur de gick.

Nu har jag börjat läsa Religion B och Turism, när jag skrivit ut inlämningsuppgifterna i Turism insåg jag direkt att jag absolut inte kommer gilla den kursen, jag ska nämligen ta kontakt med folk och intervjua dom om turismen här i Hagfors, och vi vet ju alla hur jag känner för att göra såna saker!

Jag har varit till apoteket och köpt mig nått medel för mina öron, för jag hör ju ingenting, och jag kan ju säga så här mycket om hur mycket medlet hjälper mig, "you want me to talk to you like your my grandma" mm ... Jag hör absolut ingenting på ena örat!! Jesse han bara skrattar åt mig. Så ja säger bara, vänta du tills nästa gång du ska ha Revaxör i öra guud va ja ska skratta när du gråter ha ha.
Sen detta medlet jag har, de är fett! Alltså man sprutar in de i örat, men de rinner ju ut lite, och de blir över allt! Ser ut som att jag skrubbat håret i smör! Och öronen och halsen är helt glansiga, de är äckligt! De e va de e! Men men, får väl hoppas att det blir bättre, dom sa de skulle hjälpa, kunde bara ta lite tid.

Jag trodde ju snön skulle komma snart när de va så kallt ute där ett tag, så gud va chockad ja blev igår när de va 24 plusgrader ute! Men de är skönt de oxå, fast ja vill ju hemskt gärna ha snö, så ja kan köra bil när de är mörkt ute. Tänkt när ja åkte från Madelen här omkvällen, klockan va halv nio, jag såg inte ett skit! Plus att den där fula nya vägen är kolsvart oxå de va hemskt! Nej snö tack!!

Nej nu ska jag nog gå och diska lite, undrar vad jag ska äta ikväll, vi får väl se.
Ha de nu så bra.
xoxo Joanna

Fredag kväll

Idag har ja inte gjort ett dugg!
Ja ja, ja vet... Ja skulle ha städat, men jag blev på tok för lat och tittade på Heroes och Vampire diaries istället :). Sen va vi till Robina och Madelen en sväng, köpte en datastol till Jesse, för han får ju så ont i nacken av att sitta på trästolen.. Mo mo mo stackars liten.. Eller inte! Tänkt ja då! Som får sitta i soffan med datorn i knät och få brännskador, får ja nån stol? Får ja nått skrivbord? Näh! Egoistiskt! Ha ha nä då, ja bryr mig faktiskt inte, sitter inte vid datorn lika mycket som han gör så mig kvittar de.
Fast ja vill ju jätte gärna ha detta skrivbordet från Ikea, men de får nog vänta ett tag tror ja, tills bilen är avbetald iaf.!

Nu sitter jag och dricker rödvin och äter salta pinnar, de e gott. Känner mig som en riktig tjockis.

Jessica och Nova va här idag oxå, Jessica va in och titta på katten och ja fick stå ute och titta på Nova ha ha.

Ja denna katten är ett mysterium ska ja säga er, vi ville ha en han katt, och dom sa det va en han, men jag är 95% säker på att det är en hon, Det har liksom inga ballbulor, så ja googlade såklart, ha ha inte varje dag man sitter och tittar på bilder hur man ser skillnad på han och hon katter på internet inte. Men iaf, efter att ha tittat på bilder och jämnfört med Hera(ja ja vet de e skrattretande) tror jag att det är en tjej, men hon får heta Zeus ändå, eftersom hon börjat lyssna på det redan.

Nej nu ska ja gå och ge min karl en stor blöt puss, för de är han värd!
Underbara man! Älskar honom!

xoxo Joanna

Nördar till mig lite

Jag dricker en öl, på en torsdag! :O Olydig ja :P Fast de e lungt, de e bara en folkis :).

Idag har ja varit i skolan, skickat in den sista inlämningsuppgiften i filosofin och bokade slutprovet, så de ska ja göra nästa fredag... Gud va jobbigt att lära sig hela boken utantill då!(?)! För de finns ju inga kapitel"förklaringar" å ingen hjälp över huvudtaget i denna kursen, läraren hon är ju dåligare än dåligaste på att svara på mail och när man ringer till henne vet hon inte ens vad jag pratar om! Blir så lett.
Började även med religion B idag, så de ska ja läsa oxå, bara sådär 500 sidor eller nått ha ha, men den är de hemtenta på så de är inte så farligt, sen är ju faktiskt religion roligt att läsa, tycker iaf jag!
När jag är klar med religionen går jag vidare till Psykologi, sen blir de litteraturvetenskap B, och förmodligen nått ämne från omvårdnad.
Så ja, de e ingen som kan komma och säga att jag inte gör nånting!! Nog för att jag bara arbetar två dagar i veckan, men fyyy jag läser sjuttielva dagar i veckan! Inte alla som läser ut en tråkig filosofi bok och lämnar in alla inlämningsuppgifter på en vecka inte, eller?


Imorrn är det fredag, då ska ja till skolan igen, sen ska ja storstäda (fredag innebär städdag) sen så hmn, ska ja hämta jesse när han slutar och sen efter de vet jag inte vad vi ska göra.

På lördag ska vi nog på Råda marken, och sen efter det vet jag inte vad vi ska göra.

Nej nu ska jag gå och se om köttfärsen tinat, ska göra köttfärsgratäng för de blev ja nö sugen på!
Ni får ha det så bra.
xoxo Joanna

Tisdag 20/9-2011

Ja känner mig lite smått nedstämd sådär.

Idag har ja arbetat, å guud va gött de va att få sluta och åka hem och duscha! Få av sej dom blöta skorna och sockorna, tårna va som vita russin på mig, mm, ja behöver nya skor, mina har ju värsta hålen!!

Hera fräser fortfarande åt Zeus, men endast när Zeus hoppar på henne när hon bara vill vara ifred, han lyssnar ju inte sådär jätte bra då.

Inatt höll ja på att bli knäpp på han! Han har börjat med att han ska ta ögonfransarna! Gissa om ja blev irriterad när ja vaknade av att en katt satt och slog mig på ögonen! Å typ försökte bita tag i fransarna! Ja va klaskblöt av hans saliv(vilket inte är så fräscht btw), knuffa undan han då kom han och skulle ta händerna på mig istället, gick inte de gick han vidare till fötterna sen håret. Kattjävel :P Han kan väl trakassera Jesse istället tycker ja, för de e ju faktiskt hans katt, säger han varje dag "min katt är mycke sötare än din", de e han inte, min katt lyssnar iaf, och hon förstår va man menar när man säger lätta saker som, aj, kom, nej, hej. Zeus, han fattar inget han, ha ha.

Jahapp. Va ska ja säga nu då. Imorrn jobbar ja igen, ska vi upp till Likenäs, blir bara tröttare å tröttare på denna Likenäs turen, den är ju sååå dryg! Men men.

Jag och Madelen prata på att öppna eget igår oxå, ska väl sätta mig och google och göra anteckningar sen får ja väl åka och prata med henne och se om hon fortfarande är intresserad när jag har lagt upp en kalkyl och allt.. Fast ja vet ju inte om ja skulle vilja sälja vad hon säger ha ha. Men men, nått för mig att göra iaf när ja inte kör Veckobladet och läser filosofi.

Ska skicka mail till Lena och höra om dom fortfarande har hand om Branäs städet, kanske ska fråga om ja får avsyna stugor igen. Madelen sa hon oxå ville, OM jag gjorde de, hon ville absolut inte göra de utan mig, behöva gå där uppe med dom nötterna sa hon ha ha.

Ja känner att ja börjar bli trött på denna lägenhet oxå, jag tycker om den, jätte mycket, men de e så tråkigt, för vi kan liksom inte ändra på nått, hur roligt är det att tapetsera/måla nått som man inte ska bo i för all evighet liksom? Känns lite som slöseri på pengar, tycker iaf jag!

I helgen då, va ska ni göra då? Själv kommer ja inte ihåg om vi planerat nått eller ej, minnet sviker väldigt ofta nu för tiden när de gäller planer och så. De e  nog för att jag fyller 27 om 6 veckor och 5 dagar. (Ja fick lov att räkna om ja verkligen fyller 27, bedrövligt!)

Nej nu har ja inget mer att skriva om, uppdaterade iaf.
xoxo Joanna

Sönda

Ja känner mig lite utanför måste ja säga.

Torsdag 15/9-2011

Jag antar att de är väl dags då!

Japp, i måndas gjorde ja slutprov i Matte A, och som ni säkert alla vet klarade ja den :) Så nu har jag ett betyg i matte oxå!
Idag började jag med Filosofi A, försöka bli av med de oxå, så jag får ett betyg där oxå, men herreguuuud! Jag kan ju säga att jag förstår ju varför ja hade IG i de i skolan!! Skit tråkigt!! Sitta å läsa en halv bok för att sen göra en inlämningsuppgift och sen läsa andra hälften för ännu en uppgift sen efter de repition och sen slutprov. Och boken är inte alls rolig så jag läser och läser men förstår inte vad de är jag läser!

De är ju menat så att jag ska läsa så jag får 2500Gp, saknar ju 450Gp för att kunna läsa vidare, vilket jag tydligen måste göra? (fast jag känner inte riktigt att jag vill de?) Men iaf, ja ska läsa filosofi A, religion B, psykologi A, litteraturvetenskap, människar och kulturen. Så att jag får dessa 2500Gp, så att jag sen ska kunna söka till Karlstad Universitet, och då ska jag söka, i första hand Information och andra hand Turism. Har Jennie bestämt..

Blir så trött på att ha folk som säger till mej att gör de och gör si och så, varför kan man inte bara få göra de man själv vill? Sen att dom ställer upp en mot väggen och frågar vad har du för framtidsplaner, vad vill du bli, vad vill du göra? JAG VET INTE!! Begriper inte hur många gånger jag ska behöva säga de innan dom fattar!

Och jag kommer definitivt inte komma på vad jag vill heller när dom håller på att tjata å gnöla på mej och stressar mig in i nått som jag egentligen inte vill göra!

Men nu iaf, så har jag blivit inkastad i det här då, läsa upp betygen gör mig inget för de är bra att ha, när den dagen kommer som jag kanske vill läsa till nått, men alltså hallå, jag vill inte sätta mig på ett universitet NU och läsa nått som jag egentligen inte vill, vilket dom har kastat in mig i, mm, så nu ska jag ju söka till skola, ja ska göra högskoleprov, jag ska jag ska jag ska. Önskar att nån kunde stoppa en sekund och fråga;

"Vill du det här?"

xoxo Joanna

RSS 2.0