blä

Jag tycker det är lite tråkigt att skriva faktiskt.
Jag sov till tolv idag!!!! :O De va de värsta! Fick en chock när ja titta på klockan.
Igår gjorde vi ingenting, organiserade inför tältningen imorrn, Jesse har redan packat sin väska så han är klar och reda att åka redan han ha ha.
I måndas gjorde vi ännu mindre! Titta på film och så.
Helgen har vi varit på High Chaparral, de är att väldigt skönt att inte jobba där. På torsdan va vi på indian afton, den va mycket långtråkig, tyckte inte alls om den och jag är glad att jag inte spenderade pengar på den skiten! Jäkla mexican som hänger i ett lakan i 5 minuter!!
På fredan va vi på varenda show under dagen, tror de va första gången som jag tyckte de va roligt att titta på western showen ha ha, alla andra år har jag inte haft lust och tid att titta på den, men den va faktiskt bra. Sen på kvällen va vi på mexico afton, den va lika bra som alltid!
Lördag va vi till Bambu och åt och guuud va gott de va! När vi kom tillbaka till Herrestad efter de somna vi som döda så fort vi la huvut på kudden, de va gott.
Och på söndag åkte vi hem igen. Svängde förbi hos Jill och Niclas och tittade på lill pojken... Gunnar? :P

Nu ska jag väl ta och få mig kaffe och frukost, nja, de blir lunch eftersom klockan är så mycket :).
Tjing tjing.
xoxo Joanna

Fredagen vi väntat på är här!

Nu har Jesse semester och vi har firat detta med en öl! De va gott :) .
Idag har ja inte gjort så mycket, har ju regnat hela dagen, så jag har varit i skolan, tvättat, diskat, plockat ihop, räknat matte, vart te jessica å magnus en snabbis och hämtat Jesse.
Nu sitter jag här på soffan och funderar på va vi ska hitta på resten av kvällen? Jag har ingen aning, sa till Robin förut att dom kunde komma hit och umgås istället för att vi ska åka dit, begriper inte! Aldrig någon som vill umgås med oss HÄR vi måste alltid bort till andra. Dålig stil. Fast Robin sa att de va väl klart att dom kunde komma hit istället, och de tycker jag lät bra. Tycker om mitt hem ja.

Imorrn antar jag att vi måste umgås med Jolin och Kristof, för Jolin tjatar ju örona av mej "vi kan umgås hela helgen så de å de å de å de kan vi gör för vi ska ju umgås hela helgen". A, vi kan umgås, kommer ni hit då eller? :P.

På månda morron drar vi till Ullared och jag längtar ihjäl mej! Ska bli så skoj! Ullared sen Perstorp och sen HC, HC kan ja faktiskt klara mej utan, ser mest fram emot Ullared och Perstorp, men men kan väl åka till HC då... Tur är väl att vi inte ska bo där utan ska ju bo i Herrestad :) .

Gulligaste och snällaste Emilia ska kolla till Hera när vi är borta, jätte snällt av henne tycker jag, så på söndag ska vi träffas så hon får nyckel och så.

Och vi tar nog Saaben ner på månda, bara så att ni vet, Jesse känner sig inte trygg ha ha, så fort de blir vått och bilen står lite lutande vill den helt enkelt inte starta som den ska, får sitta i en all evighet för att få igång den. Och pappa har redan lovat vi fick ta saaben om vi villa, för den står ju i garaget i hagälven.

Träffade Karin på Pekås förut jag sa ja väntar på mitt smakprov från hennes trädgård ha ha, hon hade inte sett mig i Hagälven sen helgen och sa att jag fick väl lov att åka dit om jag ska ha nått, så de får jag väl lov att göra då vet ni!

Nej nu ska jag ta och gå och kissa och sen äta min choklad bit. Ikväll blir de kyckling potatiskroketter och tzatsiki, mumma de!

xoxo Joanna

Gamla bilder

Titta vilka gamla bilder ja hitta på min camera som är cp som inte går att använda :P
Titta va liten Jesse ser ut hihi



Sen va ju dom här på cameran oxå



Å titta så fin min katt är :D



Och så avslutar vi med egobilderna! Ha ha



Japp de va de de, sen va de en massa massa massa MASSA andra bilder på den oxå, men dom raderade jag! De va typ från vårt 50års kalas, och så Jesse's första besök vid utkikstornet, Robin's pappa's sommarstuga osv osv.

Igår va vi hos Jolin och Kristof, Jesse å Kristof satte ihop utemöblerna, så nu har dom de så fint så fint så, sen titta dom på gräsklipparn och diskuterade båtar.. Mmm, sådär lagom kul ha ha.
Jag drack öl och dom drack rom och cola i vanlig ordning, men dom blandade inte fullt så starka som dom brukar göra vilket jag tyckte va bra, men usch och fy va Jesse stank illa när vi gick och la oss, han va inte full eller så, han bara luktade sprit! Äckligt, sen låg han och flåsade detta på mig i ansiktet, lagom mysigt!!!

Idag kommer Maria, Ken och Jacob, så ikväll ska vi till Jolin och Kristof igen och grilla och dricka nån öl eller två och bara umgås, tycker ja ska bli mysigt, vi ska bara Jesse kommer hem igen åka till Ica och handla till pasta sallad och pevri/pebri eller hur de nu stavas, för de ska vi ha! Gud va gött!!!

På måndag, tror jag de blir, åker Maria, Ken, Jacob och Pat till Stockholm och nästa måndag åker jag och Jesse till Ullared WEEEIIIEEE!!! Sen vidare till Perstorp och sen HC. Ska bli kul, hoppas jag!

Nej nu ska jag ta och gå och torka håret eller nått och sätta på mej lördags ansiktet!
Ni får ha en trevlig lördag!
xoxo Joanna

Meh, blidde inte så

Jag kom dit, berättade situationen och blev hemskickad :P .
Men han va som en helt annan människa idag än va han va igår, han va riktigt trevlig! Sa att om det är ok med dej så tar jag nån annan, så jag sa självklart, jag förstår ju att du vill ha nån som är här hela tiden, men om du skulle behöva extra så finns jag här!

Men men, så är det, är inte så jätte ledsen över de, de va ju liksom bara 3 timmar ändå så att, fast de skulle ha vart kul, är ju nått sånt jag vill arbeta med och tycker är kul så att, men får hitta nått annat som är 8-4 istället, å bättre betalt :) .

De va allt jag hade att säga, nu ska jag återgå att göra nått, hmn kanske ska städa? Välbehövligt kan jag säga, fast ja skulle vilja möblera sovrummet, ställa sängen på andra siden istället, tror de skulle bli bra, va tror ni?

xoxo Joanna

Helgen och så

Helgen har varit omtumlande. I fredas åkte vi till Chaparral, vi gick på mexico afton och festade järnet, hade skit skoj! På lördan va man mycket trött efter fredagen, vi vandra omkring lite på området, gick och titta på indianshowen, att mitt i solen, va väl minst 33 grader, då började ja känna mig konstig, jag såg inte ordentligt, jag skakade och flåsade, ja sa till Jesse att jag inte mådde bra, så han drog med mig in i skuggan och tvinga i mig vatten, sen gick vi mot Vild Hästen, hela vägen hem gick blicken från svart till vitt och ibland såg jag, jag skakade, och tydligen hyperventilerade jag men det har jag inget minne av, Jesse sa hela tiden ta djupa andetag, drick vatten, ta djupa andetag.
När vi kom till Vild Hästen satte jag mig på sängen och då bröt jag ihop, började gråta hysteriskt och kunde inte andas, hjärtat höll på att slå sig ur bröstet på mig och jag sa om och om igen jag tror jag dör, jag dör, jag tror jag dör. Jesse frågade om ja vill han skulle ringa ambulans jag sa jag dör jag dör, jag kan inte andas.
Jag va skyblöt av svett skakade, hyperventilerade och grät. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö, jag va skållhet. Jesse ryckte av mig kläderna och kastade in mig i duschen och satte på kallt vatten, och sa hela tiden, drick vatten, ta djupa andetag. Jag satt väl där i duschen jag vet inte hur länge, tills jag kände att hjärtat slog normalt igen och jag kunde andas lite bättre.
De va den värsta känslan jag någonsin haft, Jesse kände igen va de va för fel på mig med en gång, panik ångest.
Jag tror att värmen, allt folk och framför allt alkoholen kvällen innan triggade de.

Va ju menat att vi skulle vara kvar tills på söndag, men efter att ha legat och sovit ett tag och vilat oss bestämde vi oss att åka till Bambu och äta, de va gott, sen när vi kom tillbaka la vi oss igen och sen började vi prata på att de skulle vara så himla skönt att komma bort från allt folk, (tror jag börjar få folkskräck haha) så vi bestäämde oss att åka till Varberg, så klockan tio på kvällen efter att ha sagt grattis till Julio och hej då till allihop satte vi oss i bilen och körde dit, försökte få ett hotell rum eller B&B eller nått när vi kom fram men allt va fullbokat, så vi promenerade omkring där i ca 45minuter (va som att komma till ett annat land, helt underbart). Sen gick vi tillbaka till bilen och satte oss och körde uppåt i landet, vi kom till Brännebrona, just utanför Mariestad och tog in på hotell(motell) där, de va lite såhär creepy ha ha. Dörren va låst och så satt där en lapp om att man skulle ringa till ägaren, så vi gjorde de, han gav oss koden till dörren och tala om att på disken i receptionen ligger tre nycklar ta dubbelrummet och skriv upp namnet, vi gjorde som han sa. De va helt öde där inne, tror de va en till gäst som bodde där den natten för de stod en motorcykel på utsidan, Jesse somna direkt och sov jätte skönt, jag hade lite svårt att slappna av, skräck film efter skräck film for förbi i huvudet på mig ha ha. Men när ja väl somnade sov jag faktiskt otroligt gott.
Sen på morgonen träffade vi ägaren och han gav oss frukost och så.
De va himla mysigt, att göra nått annorlunda tillsammans och inte bara desamma och desamma hela tiden.



Jag är glad att vi lämnade Chaparral när vi gjorde de, vi hade roligt på fredan de räckte, vi kände oss gamla ha ha. Och vi insåg hur skönt det faktiskt är att inte arbeta där och kan åka hem när vi vill!

Väl hemma i Hagfors igen fick vi åka till Jolin och Kristoffer och hjälpa dom i nya huset, skruva ihop möbler och så, tänkt va länge de skulle ta för dom att skruva allt detta själva ha ha, dom skulle inte vara klara än!

Igår umgicks ja med Jolin hela dagen, vi va ute på ärenden, ja hjälpte henne med inlämningsuppgiften, och så rota ja upp alla Gabriels leksaker på hans rum så dom slapp ligga i lådor när han skulle komma hem.
Sen efter fem for vi till Råda Rasta, för han behöver folk där 3-4timmar 5 dagar i veckan.
Guuud vilken människa! Blev stressad bara av att titta på han ju! Ha ha. Men i alla fall, jag ska dit idag klockan 17 och prova på. Om jag blir kvar eller inte vet jag inte, för jag glömde ju totalt bort igår att den 18e åker vi ju bort och är borta en veckan och så jobbar ja ju imorrn och på onsdag, och han sa ju om och om igen att om vi menar allvar måste MÅSTE vi finnas där och inte säga nej när vi behövs, så idag när jag kommer dit ska jag tala om det här för han, och känner han att han vill ta in en annan än mig så får han väl göra de då. För jag SKA med på denna roadtrip!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova en sväng tror jag, är lite sliten.
Ni får ha de så bra.
xoxo Joanna

RSS 2.0