Flingor och mjölk

Ok, jag är jätte kass på det här med uppdateringa jag vet, men har liksom inget att säga, de jag har att säga vet alla redan för jag berättar ju för er :).

Hera har fått ett psykanfall hon biter i min tröja och sparkar på den och ser allmänt galen ut, tror hon är lite uttråkad, hon blir nog glad när hon får en kompis, eller nja, till en början kommer hon nog att hata honom eller vad tror ni??

Ok, tillbaka till min rubrik här, flingor och mjölk, när ni äter flingor och mjölk har ni väl flingorna och mjölken i en skål, eller? Jesse äter konstigt tycker jag! Han tar sej flingor, häller upp dom i en skål, och häller mjölk över, fullt normalt so far, sen tar han ett STOOORT glas, som han fyller upp med mjölk, äter flingorna dricker mjölken, men sparar mjölken flingorna legat i? Varför hälla i mjölk i skålen då? Om man ändå inte ska "äta" upp de!?




När ni äter flingor, hur gör ni? Dricker ni oxå mjölk brevid och sparar den mjölken som flingorna legat i?
Själv äter ja upp allting i skålen om jag äter flingor, vilket är väldigt sällan.

Inte nog med att han sparar mjölken i skålen, han städar inte undan efter sig heller, som alla vet är han ju lite av en nattätare, så han vaknar upp mitt i natten och är hungrig, de är då han äter och dricker mjölk, de är det störande momentet han har faktiskt, att han inte städat undan efter sig, för på morgonen, står den där skålen med mjölk i på bordet, och flingor som fastnat i skålen, vet ni om va man får slita med att få ren den skålen!? Man har mest sönder disksvampen för flingorna har blivit så hårda och verkligen vill inte komma loss när man diskar, vad är det som är så svårt med att skölja ur skålen, och sätta den i diskhon?!

Nej nu ska jag försöka mig på den där satans hemuppgiften i matte.
Ni får ha det så bra.

p.s vill fortfarande ha ---->              


xoxo Joanna



vill haaa


Här ligger på topp av vår önskelista! Nån som känner sig generös å vill ge oss detta :P, 1025;- på IKEA.
Tack så mycket :)

xoxo Joanna

RSS 2.0