Inget speciellt

Jag har iallafall börjat packa lite smått här och där, två kartonger är packade, köksgrejer som vi inte använder så ofta :), öppade min brudkista för att se vad som fanns i den, va mest ytterkläder, så där i ligger alla gardiner nu!

Satt och läste på baden till hatten ja hde när ja gick ur nian å studentmössan, va roligt att läsa. Emilia hon är allt för rolig hon ha ha. ICQJoanna blev ja kallad i studentmössan oxå, gud ICQ.. Läääänge sen! Fan va gammal jag är haha.

Tvättar fodralen till stolarna i köket, hoppas dom blir rena nu! Har tvättat dom två gånger innan och de syns inte ens att jag försökt fått dom rena, bedrövligt! Jag har faktiskt ingenting att skriva, vi drar nått från hatten ;p

Nu när du ska jobba ett tag får du mer pengar än.... Träffa inte nån som heter Jim eller Tim, jag vill inte passa upp på nån som påminner om Kim. Nej sköt dig och må bra och sen äter du gröt var dag, så ska du se att det ordnar sig och att du träffar en pöjk som är lik mig. Men om du inte hittar nån så snygg så vet du ju att du är välkommen hem till mig och känna dig trygg! Lycka till! 000506

De är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan såsen i påsen! Fast de vet du ju hoppas jag hur man skyddar sig mot sånt kladd, om du inte vet det kan vi diskutera det sen, påminn mig om de! Kram!

De är lungt, vi är vänner, tat lungt! Lycka till!

Du är för lång! Ha många bra långa år! Kram

Japp de va lite från min hatt ha ha. Nej nu pep de till i min mobil så jag ska väl gå och se om jag hittar de, sen ska ja se om ja hittar nått mer att packa grejer i, eftersom jag absolut INTE får packa i påsar :).

Ha det så bra nu mina små.
xoxo Joanna

Gaaaah!!!

Köp vår lägenhet!!!

Är såååå tråkigt att man måste vänta tre månader!

Så nån köp vår lägenhet!! NUUUU!!!!!!!


Vem?

Ja vem har, min gråa badrumsmatta? Min lila badrumsmatta med matchande duschdraperi? Min fula vita typ rya matta? Den vita vet ja att Jessica har, men använder du den?

Idag har vi varit till Filipstad, på vägen dit tog vi några cachar, när vi va i Filipstad hämtade vi Johan å åkte hem till han för att hämta Ken's videokamera å drack kaffe, prata lite sen åkte vi hem igen, sen vi kom hem ha ja legat på soffan, tittar på filmen på TV3. Vill inte sitta i en bil nå mer denna helgen!!
Satt i bil i tisdags, onsdags och igår, och idag då, så nu är ja nöjd! Får så förbaskat ont i ryggen!

Imorrn ska Jesse å Mattias ut å leka, så då ha ja hela placet för mig själv, gött! Ska ja nog dra ut allt å storstäda ta ner alla stakar å så, eftersom ja kasta ut grenträdet på balkongen imorse så e de bara stakar å stjärnor kvar nu, bort m dom imorrn!

Men iaf, vem har dessa mattor å draperi? Kan ja få de tillbaka möjligtvis??

Hej.
/Joanna


Första januari tjugohundratolv

Igår va de nyårsafton, de firades in lugnt med stoppad kalkon nån öl och massa raketer, de va trevligt.
Idag har vi inte gjort ett dugg! Legat på soffan som potatis säckar, skönt :).

Imorrn är de måndag å då ska vi väl iaf försöka komma på nått att göra iaf, på tisdag bär de uppåt igen å på onsda ska vi till banken, vilket ja tror ja e himla nervös inför då ja drömmer om de varje gång ja sover.

Nu ska vi snart gå och sova.
God fortsättning mina kära.
Xoxo Joanna


RSS 2.0