Här kommer lite bilder


Ni får vända på huvet för denna bilden för de gick inte att rotera bilden :(


Japp, de va allt för denna gånge. Trevlig helg på er!
xoxo Joanna

Är väl dags nu då

Ja, de är väl dags att uppdatera då antar ja, inte för att ja har så jätte mycket att skriva om, händer liksom ingenting i mitt liv om man säger så.
Igår va de fars dag, då va vi till papsen å fira honom, innan de va vi upp till nån gammal mast eller nått upp i skogen där så Jesse klättra upp i, (geocaching) han hittade inte de han sökte, så han va lite smått irriterad haha. Å så arbeta ja såklart.
I lördas va vi till Karlstad, tog oss TRE TIMMAR(!) att komma dit, pga detta geocaching som Jesse har så kärt, va överallt utom Karlsta tyckte ja, men tillslut kom vi ju fram iaf. Väl där sprang vi in på Ikea och till skrivborden, vi stod och diskutera i en all evighet om vilka delar vi skulle ta, två lådor eller vara en, fyra ben eller bara tre, ja ni fattar va? De slutade med att vi tog en låda och tre ben, på de viset spara vi lite pengar på presentkortet så ja hade råd att köpa mig en stol oxå! Och den är ju så fin! Vit och fin, mycke finare än Jesse's gamla äckliga utslitna :).
När vi va klara på Ikea gick vi till Subway, gud va gött! Som ja längtat efter en sub!
När vi stoppat i oss detta gick vi bakom Ikea, (ja självklar fler cachar) stod och rota i en gammal stenmur, hitta inget. Då bestämde ja att vi skulle åka hem!
Så vi gick tillbaka till bilen och börja brumma hemmåt, tss.. Trodde ni ja, ska bar å ska bar. Jävla geocaching! Tänkt er! Tre timmar till Karlstad, va många timmar ska de då inte ta ner till Perstorp vid nyår? Kommer fram nästa år!

Hmm, ja mer då? Ingen aning.
Jag vill ha en sån där stor tavla på sånt där material, en avlång vill ja ha att sätta över sängen.

Har det snöat? Har ja missat de? Massa folk som skriver på fb att de sett årets första snöfall? Måste ja ha missat då va?

Snart är de jul. Ja ska ta med mej Jesse på Loppis och köpa julklappar till er ha ha ha. Va vill ni ha? Kristof vill ha bestick med blommor på :p.

Nej ha de gött, ja har inget mer att säga.
xoxo Joanna

RSS 2.0