Måndag

Idag gjorde vi första dagen på Miroi, jag kan ju säga att jag är glad över att Jolin gav som förslag att vi kunde läsa tillsammans, och jag är glad över att det inte bara är jag som är lite dum ibland :D, de jag förstår förstår inte hon och de hon förstår förstaår inte jag, på det viset får vi ju hjälpa varandra, vilket jag tycker är jätte prima!
Men det är tröttsamt att sitta och titta på siffror i mer än en timma tycker jag, eller så har jag bara sovit för dåligt inatt, jag vet inte.
Imorrn ska vi dit igen nån timme innan jag börjar arbeta. De ska bli så bra detta, men Jolin hon gruvar sig redan för provet man ska ta när man är klar med boke, för provet är ju på hela boken och tar ca 3-4 timmar he he. De ska gå så bra ska du se!

I helgen då? I fredas gjorde vi ingenting, tog de lugnt, slappa och drack nån öl, i lördags så firade vi mamsen som fyllde år igår, de va trevligt, hoppas jag att hon tyckte oxå! Ha ha, fast de tror jag att hon gjorde :) .

Igår kom Pat och Ken, Ken åkte hem imorse efter att han skjutsat Jesse till jobbet så han blev inte långvarig, men Pat är tillbaka nu iaf, hon har varit ute med Hera idag, nu ligger hon och sover, slitsamt att va i Perstorp? :D .
Jag fick mina våtservetter som Maria varit och köpt åt  mig, såna servetter man blir brun av ni vet? Brun utan sol skit ha ha, eftersom det regnar typ varenda dag får man ju fixa upp sig på annat vis, och jag tycker dom där våtservetterna är nö bra, visst kan bli lite ojämnt ibland men äsch får man leva med, de blir ojämnt när jag solar oxå så spela roll liksom.

På torsdag va de va? Ska vi till Örebro och gå till Örebro Slott med Pat för de vill hon ju se, sen prata mamma på nånting mer oxå som jag inte kommer ihåg va de hette eller va de va? Kan hon säkert tala om för er om ni är snälla :) .

Jag höll på att svälta ihjäl nu när jag kom hem så jag typ stress åt chili coon carne, rester från igår, åt som om jag inte fått mat på en månad och de känner jag av nu ska ni veta! Totalt proppmätt och halv sovande, och så fick jag lite av en illamående känsla pga att jag åt så fort, inte bra.

Nej nu har jag inget mer att berätta, första dagen gick bra iaf, men arbetar ju liksom själv så de va inte så hemskt.
Ni får ha det så bra mina små.

xoxo Joanna

Tisdag

Nu har helgen dragit förbi, och gud va trötta vi va igår efter allt ståhej. Men de va en rolig helg tycker jag, "the turkey dinner" va otroligt bra! Har dom lyckats bra med dom små kockarna :P.

Igår va jag till AF på möte, diskuterade vad jag ska göra under sommarn, jag ska söka arbete självklart men jag ska även läsa :), så nu ska jag bli bättre på matte, Matte A och Matte B ska jag läsa from måndag.
Sen om dom hade nått mer jag ville läsa så skulle jag bara säga till sa dom, så vem vet? Kanske blir att läsa nått annat oxå? Men som vad? :).



Idag ska jag jobba, ska börja  baklänges idag, så ska ta trapporna de första jag gör, eftersom de är sånt bra väder för de idag, kanske jag inte svettas ihjäl som jag brukar göra för att morron solen ligger på varenda jäkla trappuppgång så man dör ju när man går in i dom!

Jag tror jag börjar bli sjuk, Jolin's och Gabriel's fel, dom smittar alltid ner mig. Jag har ont i halsen och den känns svullen och äcklig, sen är ja öm i hela kroppen. Jag vill inte, vill INTE vara förskyld!!

Nej jag har väl inte så mycket mer att berätta, jag är exalterad över de här med matten, de är väl ett bra tecken? Eller?

Ha det så bra.
xoxo Joanna

Fredag



Igår handlade en MASSA inför middan imorrn, så vårt kylskåp är proppfullt! Får inte plats ett enda dugg i de nu, inte ens en snusdosa skulle få plats :P.
Och idag har jag och Patta som Gabriel säger städat, så nu är här så rent och fint så nu kan gärster komma och skita ner mitt hem... (!)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två så jag får åka och hämta Jesse, se om vi ska gå ut på  marknad en sväng, för imorrn hinner han väl inte skulle ja kunna tänka mig. Solen skiner ju idag oxå, vem vet imorrn kanske det regnar, och då är de ju inge skoj att gå på marknad ellerhur!?

Va ute med Hera förut också, en hel halvtimme, de ni! Grannens kattjäkel bröt sej halvt in i lägenheten innan också, hade jag inte sett han så hade han kommit in, men jag fick syn på han när dörrn hade öppnats och han hade framtassarna inne så jag knäppte i fingrarna och skrev UT!! Han fick lite panik så han sprang ut och blev att springa fram och tillbaka på balkongen, han visste nog inte riktigt vart han skulle ta vägen, så jag knäppte i fingrarna igen då hoppade han upp på stolen och såg förvirrad och stressad ut, han titta på mig och mjaumade, då fick jag dåligt samvete för jag stressa stackars katten så mycket, så jag visa han hur han kunde komma ner enklast.

Katter är att duktiga på att get mig dåligt samvete ska jag tala om för er! Hatar när dom tittar rakt på mig och ger ifrån sig läten när man har sagt med sträng röst, Nej! Ner! Ut! ja ni fattar, de gör ont i hjärtat på mig.

Imorse, råkade jag trampa på Hera's svans, sen uppå de så snubblade jag på svansen som jag stod på, hon blev arg och sprang iväg, så jag va tvungen att springa efter, lyfta upp henne och säga förlåt he he. Hon är ju min bebis, så måste se till att hon inte fortsätter vara arg på mig, men de gjorde hon inte, hon gick tillbaka och la sig i solen och strök sig på borsten titta på mig och hade nått konstigt läta för sig, så jag satte mig och borsta henne i en 20minuter eller så, de va skönt tyckte hon.

De här blev att ett himla inlägg om katter och framför allt min katt ha ha. Men de är väl skoj att läsa om?
Nej om jag kanske ska hitta på nått? Som vad? Klockan är ju inte två än. Så jag får väl sitta här... Och vänta... Och vänta. Klockan går ju så himla sakta!



Ha en trevlig helg hörni!
xoxo Joanna

Tisdag

Ja, de va ju ingen som ville hjälpa mig med min fula blogg här, så den får väl se ut så här då.
Igår va jag Madelen och Jolin till Karlstad, de va trevligt tyckte jag, va roligt att göra nått. Annars hade jag suttit här på rumpan tills jag skulle och hämta Jesse, och de är ju inge roligt.

Ha ha, at gick för att handla igår, ca halv två lämnade hon lägenheten, jag åkte klockan två, jag fick lov att fråga Jesse när han ringde mig kvart över fyra om hon hade gått vilse eller nått, för hon va påväg hemåt när Jesse och Robin kom i bilen, men hon hade inte gått vilse, hon hade varit på upptäcktfärd i stora Hagfors.

Idag ska jag jobba, och de där jäkla extrabladet! Jag hatar de förbannade extra bladet! Men men, mer pengar för mig :).

Jolin kom med förslaget om vi skulle läsa på Miroi i sommar, jag tyckte de lät som en bra ide så jag skickade mail till min handledare på AF direkt och fråga om det va möjligt, som svar fick ja, "Har noterat detta, vi diskuterar det på mötet vi har boket den 27e". Han kommer säkert vara negativ till det och säga åt mig att jag inte får, då blir jag lett och om han säger de så skriver jag ut mig ur skiten. Om jag inte har jobb och så kan jag väl få läsa upp mina betyg samtidigt som jag letar jobb? För om jag får ett slutbetyg kanske jag vill söka vidare till nått annat nån gång i mitt liv och utbilda mig till nått? Är inte de en liiten framtidsplanering i alla fall? Och om dom nekar mig tycker jag de är väl lite dumt av dom? Eller??

Nej, jag ska väl titta klart på Våra bästa år sen blir de att klä på sig och vänta på att mamma hör av sig så jag får åka och arbeta lite.

Ni får ha det så bra.
xoxo Joanna

Ny på Blogg.se


Jag tänkte testa blogg.se ett tag, eftersom min blogg på blogspot.se inte fungerar hela tiden och servern är nere stup i kvarten så man kan inte uppdatera som man vill.

Men jag förstår ju inte så himla mycket av denna sidan, till exempel, hur får jag en profil bild? Jag har gått in på inställningar och profil och klickat bläddra där man får välja sin profil bild, men inget kommer upp? Jag väljer bilden jag vill ha, så jag tänkte klickar väl spara profil, kanske kommer upp sen? Men jag har fortfarande ingen profil bild? Hur gööör jag!? Blir ju frustrerad!

Sen oxå att ändra temat på bloggen, så den blir mer personlig, ja ja Jolin har vart på mig i en evighet att jag ska hjälpa henne med hennes, men jag förstår ju inte? Hur gör man??? Jag kollar runt och alla har ju såna fin fina bloggar, men inte jag, för jag vet inte hur jag gör? HJÄLP MIG!!! Snälla ...

Jag vill inte ha den förinstallerade temat, för alla är så tråkiga, så vill göra min egen liksom men förstår ju ingenting av denna sida. Dumma sida ha ha.

Nej, hoppas nån har lust att förklara för mig?
xoxo Joanna

RSS 2.0