Detta fält måste fyllas i

Nej, jag gillart int! Gå tillbaka!

------> HIT!

Svordomar och vansinnesutbrott på dammsugaren

Ja, de består min vardag av just nu, har aldrig känt mig så förbannad förr, nu har jag dock lugnat ner mig.
Skulle dammsuga lite snabbt för den där kattjäveln gräver ju upp mina blommor så vi ar blomjord ÖVERALLT! När jag dammsugat klar å ska bära ut dammsugaren till köket igen slår jag i foten i bordskanten i vardagsrummet, får liksom hörnet mellan lilltån å tån intill, kallskrek och svor och slängde dammsugaren på golvet och sparkade på den, för de va ju dammsugarens fel att bordet stod där de stod, Kattjäkeln blir rädd så hon bli jätte tjock då hon reser ragg och skuttar i sidled mot mig och hoppar upp på mitt ben (jag hade då skjorts på mig) då skrek jag igen och svor åt katten hon springer ut ur rummet och jag sparkar lite mer på den förbannade dammsugaren. Sen bär ja tillbaka dammsugaren och när jag sätter ner den ramlar ALLT ut ur städskåpet så då blir ja förbannad igen och kastar in dammsugarn sparkar på den och ser till att den stannar där, kastar in alla andra grejer och stänger snabbt dörren för att de ska stanna kvar där inne.
Går in på toaletten för att städa den, kateen springer runt benen på mig så jag snubblar på henne och slår knät i toalettstolen, jag tar tvättkorgen och kastar iväg den , sen hör jag hur de dundrar i köket och inser att den där förbannade dammsugaren ramlat ut ur städskåpet gåt dit och ställer den i hörnet istället intill bordet, då tippar hyllan å slår mig i huvudet, jag svär och ställer upp den på ett väldigt aggressivt sätt och går tillbaka till badrummet, lyfter upp draperiet så ja kan skura golvet ordentligt, sen ställer ja hinken så jag kan fylla upp den med vetten, katten är där och är i vägen så jag böjer mig ner för att flytta på henne, när ja ska resa mig igen köp ja huvudet i kranen i duschen, förbannad igen, förbannad och svär tyst och högt för mig själv lyckades jag skura golvet packa ihop grejerna som jag inte använder och knöka in i korgen som vi har där inne med toapapper å sånt i.
Jag är äntligen klar kan slappna av, går ut och sätter mig på mitt hörn i soffan och inser att jag satt mig i en stor hög av blomjord, FÖRBANNADE KATTJÄVEL skriker jag, och får gå och hämta dammsugaren igen!
Visst har jag haft en bra dag? Och de hjälper ju inte precis att vi försöker sluta snusa i detta huset så jag har inte haft en enda snus sen ja gick upp imorse, så antar att den lilla spelar stor roll på mitt humör.

Vad kan jag göra för att katten ska sluta gräva i blommorna? Vitpeppar hjälper absolut inte! Och nått hönsnär har jag inte som jag kan sätta runt dom heller, och hur snyggt är det att sätta hönsnät runt blommorna för att hon ska låta bli dom? Blir så lett.

Nu har jag iaf lugnat ner mig (jag tog en snus).
Städa resten av lägenheten ska då absolut inte göra idag känner jag, inte min dag idag inte.

RSS 2.0