Midsommar afton i bilder


Händelserik hård helg

Då va denna trevliga helg över och de va dags för en ny trevlig vecka!
I fredas va de midsommar afton och den tillbringade vi uppe i Uvanå, drack tills ja somna tydligen. Men hade riktigt roligt faktiskt :).
På lördan va de att åka ner till Hagfors och göra sig iordning för att gå på dop och bröllop. Ja va ju som sagt både gudmor och tärna. Dom va jätte fina Robin och Madelen, och de va så roligt Madelen va så nervös så man såg hur bucketten skakade i handen på henne.

Efter bröllopet och dopet åkte vi hem till Robin och Madelen där de va efterbröllop fest/födelsedagsfest (Madelen fyllde ju även 25 år!) Vi fick oss grillat och dryck.
Vi blir alla lite berusade men Robin va varst!

Inmot slutet på kvällen innan vi skulle åka hem, sjöng jag och Robin till behind blue eyes och så fjolldansa vi, sen putta han in mej i bänkarna så satans i röva va ont jag har! Han bad om ursäkt såklart ha ha men han ska få igen!

Igår gjorde vi absolut ingenting! Tittade på film och slappa hela dagen lång.
Idag har jag nått fruktansvärt ont i min mun! Jag hatar när visdomständerna får för sej att jävlas med mig, hela höger sida av min tunga gör ont, ja kan inte gapa, och de e himla jobbigt att tugga på nått, och plus på de då går ju värken ner i axeln och upp i huvudet på mig. Höger sidan är alltid värst när dom vill jävlas. Hoppas de går över tills imorrn!

Funderar på om vi ska äta lövbiff paj idag, för de blev ja himla sugen på här förut, tänkte göra rulltårta och då hittade ja ju receptet på pajen och de lät ju så gött, så ska höra med Jesse sen när han slutat om han vill göra de idag :) .

Vi har ju pratat mycket om att vi ska åka till HC till helgen, men jag vet inte riktigt om jag vill de längre, skulle att vara skönt att bara vara hemma och inte göra ett skit!! Men men, vå får väl se va herrn säger.

Nej nu ska ja ta och hmn.. Vänta på att klockan ska bli fyra. Och att Madelen ska ringa till mej så ja får komma på fika :) .

xoxo Joanna

Midsommarafton

Idag vaknade jag och hade den där fruktansvärda huvudvärken igen, den försvann ett tag, så den va borta i typ 3-4 veckor, sen igår morse kom den tillbaka bara sådär helt plötsligt, så ja hade ont i huvudet när ja la mej och har fortfarande ont i huvudet nu när ja vakna, och näe mina små, de är inte sån vanlig huvudvärk, de här är mycket mycket värre, kan ni tänka er hur de skulle kännas om nån krossade dina ben med en slägga? Värre än så är huvudvärken, och den sitter bakom ögonen typ.

Men även om jag har denna huvudvärken, vaknade jag på ett otroligt bra humör! Jesse fråga va som va fel på mej ha ha, hela veckor vaknar ja och är sur och grini men idag hoppa ja omkring och sjöng och hade mej, till svar på de hade ja "klockan är faktiskt inte sju på morronen", för vem vill vara pigg klockan sju på morgonen liksom?

Idag ska vi första till hembygdsgården och se när dom reser stången och dansar runt den, kanske ska tvinga Pat att dansa med barnen :) , sen efter de ska vi ut till Uvanå.

Igår kväll gjorde vi pirogies, de kändes som om att de tog oss en halv timme, tog oss typ tre timmar tror ja, ha ha så roligt tyckte ja att de va! :)

Nej nu ska ja gå och dricka kaffe sen ska ja steka bacon för de ville inte mamma vi skulle steka i tältet :P wonder why.

Ni får ha en trevlig midsommar allihop!
xoxo Joanna

Sittning, lördag den 18/6

Japp, idag har jag haft min första sittning, å de va väl intressant.
Dock fick jag veta att hon sa många samma saker till mig och Jolin.
iaf.

De började med att hon sa de va en man där, mellan 30-40 årsåldern, han pratade om gamla "fina" bilar, amerikanska bilar, han sa jag skulle någonstanns i sommar där de skulle vara många såna bilar, hon sa han hade dött i en bilolycka, jag kände honom inte men visste vem han va och han visste vem jag va, jag hade ett ex som hade haft en "fin" bil, och så frågade hon om namnet Jimmy va nått jag kände igen, för han kände tydligen denna man, och även mitt ex.

Sen va de en dam som kom in, hon sa hon va med mig mest hela tiden och jag behövde bara säga hennes namn så skulle hon komma till mig, hon visade hur jag borstade tänderna och så pekade hon på kinden liksom, (mina visdomständer växer så tandköttet är ju svullet va va ja tänkte på) kom tillbaka om och om igen hur jag borstade tänderna ha ha.
Sen sa hon denna damen visar att hon borstar håret, förr i tiden skulle man ju borsta/kamma håret 100 ggr för att de va bra för håret och hon sa jag kammade och borstade mitt hår väldigt mycket (vilket jag gör hela tiden haha).
Hon sa den här damen fick alltid sin vilja fram och hon hade alltid nått att göra, och hon va förknippad med mat, jul och traditioner. Hon va smal, och vi hade lika ögon.
Sen sa hon de va farmor.

Hon sa att barn gillar mig skarpt, barn dras till mig och hon frågade om jag hade haft ett missfall eller så för jag hade oxå barn på andra sidan som hon såg, sen om jag inte ville ha barn nu så skulle jag inte chansa, för de ska tydligen va väldigt lätt för mig att bli med barn.

Hon frågade om jag nyligen börjat studera vilket jag har, och hon sa jag kommer fortsätta med de, och läsa i etapper olika kurser, hon sa jag är väldigt duktig på att kommunicera det är min starka sida, och att hon hela tiden såg nått med lärare lärande, nånting skulle dra mig mot Stockholm, inte flytta dit utan en kurs eller nått.
Sen skulle jag träffa en man och en kvinna inpå hösten som skulle bli att ha stor betydelse för mig.

Pengar skulle komma, snart, sa hon.
Och farmor tyckte de va dags atty kolla upp bilen va de va för fel på den.

Och så talade hon om att Jesse hade ett väldigt stort hjärta och va väldigt omtänktsam och vi är bra för varandra, och så sa hon även att jag ofta får min vilja igenom med honom ha ha, och att för de mesta måste jag dra orden ur honom när vi diskuterar nått, vilket stämmer mycket väl.

Jag va duktig på att lära folk saker och att fixa saker.
Hon pratade om nått stort kalas som jag skulle på oxå, och att jag inte tycker så jätte mycket om blommor, (typ rosor å såna saker).

Sen att jag skulle när jag är ensam sätta mig vid köksbordet eller nått med ett glas, och då skulle glaset flytta sakta på sig och sen klinga till och de skulle vara bevis på att farmor va med mej, jag skulle oxå sätta mig och fråga enkla frågor (ja och nej frågor) för jag skulle få svar på dom.

Ja det är typ de ja kommer ihåg nu, får lyssna på bandet och se om jag missat nått.
Ja ja, nu ska ja väl se om jag kanske ska hitta på nått för jag är lite smått uttråkad, har passat Gabriel medan Jolin och Kristoffer va iväg på sittning dom oxå, så de ha varit ett himla ståhej här hemma. Så nu är de så tyst här så.
Solen har ju tittat fram nu oxå, kanske ska passa på att gå ut och göra nått!

Ni får ha det så bra.
xoxo Joanna

Torsdag 16/6 - 2011

A ja vet, jag är nte världens bäst på att uppdatera, jag har ju liksom inget vettigt att skriva om, sen om jag har gjort nått en dag så känner ja inte för att sitta här och skriva om de, tror jag har tröttnat på de här med blogg.

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli tillräcklig för att Jolin ska hämta mej så ska vi åka och räkna.. Eller ja, försöka. Fast Jolin ligger ju före mig i boken nu eftersom jag jobba tisda, onsda, så jag får väl räkna ikapp, hoppas hon sitter fast på ett tal så de inte tar allt för länge för mig att komma ikapp!
Måste försöka oss på denna hemuppgiften oxå... Blää!

Igår va Emilia och Vincent här, har aldrig sett en sån lealös bebis förr haha va roligt tyckte ja, armar å ben och hela kroppen faktiskt va som en överkokt spagetti :D Söt va han. Ynkligt skrik hade han oxå ha ha.
Vi satt och skvallra och åt kladdkaka.
Pat sa till Jesse att jag inte presenterade Emilia för henne, så ja va tvungen att fråga Emilia för jag va ju helt säker på att jag gjorde de så fort hon klev innanför dörrn, och visst gjorde jag de, Ja sa till Emilia här är Jesse's mamma, och så sa jag till Pat De här är Emilia, och Emilia sa hej och presenterade sig även själv. Men hon lyssnade väl inte!

Imorrn när Jesse slutar tänkte jag ta med han och Pat till Ekshärad, gå till kyrkan där, för den har ja ju hört ska vara så fin? (Inte på utsidan iaf.!) Sen efter de ska ja försöka komma på nått mer ställe jag kan åka med dom med, några förslag?

Frågade Madelen igår va dom vill ha i present. Men jag fick liksom inget svar. Hon vill ha kläder, Robin ville ha nån slags maskin och Jenna ja ja vet inte vad Jenna ville ha. Madelen behöver en bröstpump! Ha ha, de vet jag, fast hon önskade sig inte de men ja vet att hon vill ha!

Nej om jag ska ta och gå och sätta på mig strumpor, förstår inte hur folk kan gå barfota, mina tår fryser ju till is! Stackars tår .

Ni får ha de så bra.
xoxo Joanna

Måndag, Sverige's dag

I torsdags va vi till Örebro och Örebro slott, och så va vi till Wadköping Museum tror ja de hette?
I fredas va vi till Uvanå, låg i solen hela dagen och drack öl, super gott! Brände mig lite konstigt bara, på knäna, sen såg de ut som om jag hade haft nått på dom så ja hade vita fläckar, ja ja jätte fint, sen har ja bränt mej efter hårfästet oxå, på höger sida (höger sidan är vart jag bränt mig mest) så ja kan knappt borsta håret :( men de gör inget :D.
I lördas va vi upp till Uvanå igen men stannade inte så länge för solen försvann ju när ja tog av mej kläderna :P. Igår hmn va gjorde vi då? Ingenting va ja vet, vi tittade på Easy A, den va bra, helt klockrena föräldrar hade hon guud va ja skratta!

Idag är det Sverige's nationaldag och vi har nyss kommit hem efter att ha varit ut och ätit, jag år marinerad kycklingfile va super gott, nu sitter jag här har öppnat en öl och så sa jag "Grattis Sverige" .

Ja ja, nu ska ja ge m ej för ja har inget mer att säga.
Sjung nationalsången nu mina små, och var stolt över Sverige!

xoxo Joanna

RSS 2.0